Magamról,, Ahogy Kalányos Richárd elmondta, a legjobban azt szereti, hogy másoknak örömet tud okozni a trükkökkel. Akár egy fellépésen, akár ha csak az utcán megszólít idegeneket, és varázsol nekik, Ricsi látja az arcokon a csodálkozást, hallja a meglepett kacajt, és számára ez a legnagyobb dicséret. Rendszeres előadásai három éve vannak, amik folyamatosan fejlődtek, változtak, hiszen neki is időre volt szüksége, hogy megtalálja saját stílusát a bűvészetben. Ez már nagyjából kialakult, előadásai igazi showműsorokká váltak remek humorral fűszerezve. Ezzel nemcsak engem tudott elvarázsolni, hanem a finnországi magyarokat, a Prima Primissima díjátadó pedáns vendégeit, sőt még Hernádi Juditot és Kern Andrást is. Munkáját a hazai bűvésztalálkozón is elismerték, ahol 2019-ben az év bűvészének választották.

- Fontos, hogy az embernek legyenek álmai, és és mindent megtegyen azért, hogy teljesüljenek - hangsúlyozta Kalányos Richárd. - Ha pedig már megvan a cél, akkor azt szépen fokozatosan elérhetjük. Lehet, hogy útközben néha elbukunk, de onnan felállhatunk, és mehetünk tovább. Én is tudtam, hogy a helyzetemnél nem lehet rosszabb, csak felfelé vezet az út, nekem ez adott erőt.

Ricsi tehát folyamatosan új célokat tűz ki maga elé, jelenleg egy önálló estet szeretne összehozni színházi jelleggel, valamint egy olyan bűvészelőadáson gondolkodik, amit zenével kötne össze. " (részlet - BAMA)


Richard Davidson, bűvész
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el